
Aamiaisesta kaikki alkoi
Englantilainen aamiainen tuli 1970-luvulla tutuksi suomalaisille, kun reissaaminen ulkomailla yleistyi. Monet jäivät kaipaamaan erityisesti rapeaa pekonia, sillä pekonia ei vielä ollut Suomen markkinoilla.
Herkullisia reseptejä pekonista
Tältä sivulta löydät takuuvarmoja kokkiemme kehittämiä ja testaamia pekonireseptejä. Mitä pekonireseptiä sinä kokeilet ensimmäisenä? Pekoni on perinteisesti aamiaispöydän klassikko, mutta se sopii myös erinomaisesti ruoanlaittoon. Pekonireseptejä on paljon, koska pekoni sopii niin moniin ruokiin: piirakoihin, pastoihin, leipiin, hampurilaisiin, pizzoihin, keittoihin ja salaatteihin. Listaa voisi jatkaa loputtomiin. Pekoni sopii hyvin myös leivontaan. Kyllä, luit oikein! On vaikea keksiä mihin ruokaan ei pekoni sopisi...